onsdag 30 november 2011

Svenska och engelska torsdag 1/12 - 9b

Hej på er! I dag är jag hemma med Axel som är sjuk, men som tur är har ju ni stenkoll på vad som ska göras. Eller? Inte det? Okej då, här kommer en påminnelse.

Svenska: Fortsätt med skrivuppgiften till novellerna. Jag vill att ni har med en kort sammanfattning av varje novell samt era reflektioner. Ett hett tips är att gå in och läsa LPP:n på Unikum. Där hittar ni målbeskrivning och betygskriterier. Fortsätt prata med varandra om novellerna! En del av er har redan kommit fram och sagt att ni vill ha den femte och frivilliga novellen. Skulle det vara någon annan som skulle vilja ha den, men som inte fått den, ligger det några extra kopior på mitt skrivbord. Den heter "Förtvivlans år".

English: This post will remind you of what to do. Don´t forget to look at the examples that I made for you. You´ll find them on FC. I´ve found some chronicles for you to read. They are not written in English and they are not about World War 2, but they will remind you of what a chronicle is.
Chronicle 1
Chronicle 2
Chronicle 3
**********************************************************************************
Om du jobbade mycket med novellerna och svenska på måndagens lektion är det helt okej att bara jobba med engelska idag. Du vet bäst vad du bör lägga din tid på. Har ni några frågor, ställ dem som en kommentar till det här inlägget.

L

2 kommentarer:

  1. Vart ska man skicka eller lägga in engelskan??

    SvaraRadera
  2. Skicka dem till min First Class eller lägg ut dem på din blogg.

    SvaraRadera