måndag 28 november 2016

Min dag

Min dag
I går vaknade jag klockan 10.00. Jag tittade i telefonen sedan gick jag upp och åt smörgås klockan 10.30. Sedan träffade jag kompisar vi spelade kort och lyssnade på musik. sedan gick jag hem när lag kom hem satt jag med familjen och mat. Efter det tittade jag på tv. klockan 23.30 gick jag och lade mig i sängen sov.
Min dag

Igår vaknade jag klockan 8.50 och jag gick upp klockan 9.15. Jag åt frukost i köket med min familj. Efter det städade jag mellan klockan 10 och 11. Sedan satt jag med min mobiltelefon och tittade på en film efter det gick jag till karateträningen. När jag kom tillbaka åt jag middag mellan klockan 5 och 5.30. Därefter duschade jag och satt med min mobiltelefon och chattade med min kompis efter det gick jag och lade mig i sängen och sov.


Min dag

I går vaknade jag klockan 8 och jag gick upp 8.15. Jag läste tidningen och sedan åt jag frukost i soffan framför tv:n. Vi tittade på längdskidåkning. Klockan 11 gick jag och Christian ut på en promenad. Det blåste kallt men solen sken. När vi kom hem åt vi lunch. På eftermiddagen tittade jag på när Stina red en tävling. Det gick bra för henne! Efter det åkte jag och tränade. På kvällen åt vi middag och klockan 20.00 tittade vi på tv. Klockan 22 gick jag och lade mig i sängen. Jag läste en bit i min bok innan jag somnade. På natten sov jag gott :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar